Opskriften giver ca. 100 stk.
Ingredienser:
- 200 g blødt smør
- 90 g flormelis
- 75 g ren rå marcipan
- 1 flækket vaniljestang
- 250 g mel
- 1 sammenpisket æg
- Groft rørsukker
Fremgangsmåde:
Rør smørret cremet med flormelis, revet marcipan og vaniljekorn. Tilsæt mel og ælt dejen hurtigt sammen. Lad den hvile på køl i mellem 1/2-1 time. TAg dejen ud og del den i 4 dele, rul hver del ud til en bredde på ca. 2 1/2 cm. Pak dem ind i husholdningsfilm og lad ligge på køl natten over. Tag en rulle ud af gangen. Dejen rulles nu først i æggehvider og rulles så i rørsukker. Skær 4-5 mm tykke skiver og læg dem på en bageplade. Husk, at have god mellemrum mellem kagerne, så de ikke flyder sammen under bagning. Bag kagerne i 12-15 minutter ved 175 °C, til de er let gyldne.
Køl småkagerne af på en rist og kom dem i en luftæt dåse, når de er helt kolde.
Opskriften er fra Anne au Chocolate her
Glædelig jul
When does the butter come in?
SORRY! Thank you for your comment. It´s difficult to make butter cookies, without the butter and I have now corrected the recipe 🙂
Have a nice day
Kaloria